Sidebar

Hamarosan indulunk! A tartalmak a tesztidőszak alatt csak regisztrált tagoknak elérhetőek.

Emlékezzen rám
27
Szo, ápr.
  • Nem igaz, hogy lehetetlen megbizonyosodni arról, hogy egy élelmiszer környezetkímélő és egészségügyileg biztonságos, de teljes fogyasztói szemléletváltásra lenne szükség. Az olcsó bolti termék ugyanis a környezetre és a társadalomra hárított károk miatt tud olcsó lenni, míg a kistermelők maguk viselik az etikus termelés többletköltségeit, melyet a fogyasztón kívül senki nem térít meg nekik.
    Közreadjuk tagunk, Balogh Pál Géza néprajzkutató-antropológus és szerzőtársa cikkét.
  • Az alábbi cikkben egy lehetséges kiút tárul elénk a magyar járványügyi helyzetből, melynek legfontosabb tulajdonsága a helyi gazdaság fejlesztése általi kitettség csökkentése, és ezzel a további válságjelenségek megelőzésének lehetősége.